‘Trabzonspor wil El Hamdaoui verlossen van Ajax’

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Het huwelijk tussen Ajax en Mounir El Hamdaoui begon zo goed – de spits scoorde tijdens zijn debuut in Groningen direct twee doelpunten en bekleedde lange tijd een hoge positie op de topscorersranglijst – en leek zich onder het bewind van Martin Jol lang staande te houden. Sinds Frank de Boer in Amsterdam het scepter zwaait, lijkt de Marokkaan er echter alles aan te doen om een echtscheiding te verwezenlijken.

Girondins Bordeaux meldde zich in de winterstop met 3,5 miljoen euro, maar Ajax wilde destijds niets weten van een transfer. Nu de zomerstop in aantocht is en de transfermarkt zijn deuren binnenkort weer opent, houden verschillende clubs de verrichtingen van de 26-jarige rechtspoot weer goed in de gaten. Onder meer Trabzonspor wil El Hamdaoui graag inlijven, zo meldt AD Sportwereld. Het is echter nog maar de vraag of de nummer twee van de Super Lig aan de gevraagde transfersom wil voldoen.

TIP: GRATIS €50 INZETTEN OP JOUW CLUB? KLIK HIER!

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114044/_Trabzonspor_wil_El_Hamdaoui_verlossen_van_Ajax_.html