Vraagprijzen Dost en Mertens te hoog

Bron: ajax1.nl

Ajax heeft een oogje op Dries Mertens van FC Utrecht en Bas Dost van SC Heerenveen. Nu de verkoop van Luis Suarez de Amsterdamse club flink wat geld heeft opgeleverd, willen de Utrechtse en Friese club natuurlijk profiteren van deze situatie. Dit heeft tot gevolg dat er irreële transfersommen worden verlangd. Algemeen directeur van Ajax, Rik van den Boog, weigert aan de gevraagde absurde bedragen te voldoen.

“Dost is onze primaire aankoop en we zijn closemet Mertens maar we hebben nog geen bod gedaan op Dries. We hebbenalleen geïnformeerd naar de vraagprijs. Echter is deze zo hoog, net alsbij andere clubs, dat we ons afvragen of er realiteitszin is bij dezeclubs”, aldus Van den Boog tegenover Eredivisie Live.

Hetinitiatief over een eventuele transfer ligt niet meer bij Ajax. “Als er realiteitszin is dan horen we het wel. We gaan niet meer bellen. Nietalleen deze spelers staan in onze belangstelling, ook nog een aantal uitomringende landen. We moeten op meerdere paarden wedden”, aldus Van den Boog.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/vraagprijzen-dost-en-mertens-te-hoog/