Update: Gery Vink nieuwe coach Jong Ajax

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Update: Naast het aanstellen van Frank de Boer voor de komende jaren als hoofdtrainer heeft Ajax ook wijzigingen doorgevoerd in de technische staf van de jeugdteams. Gery Vink (45) krijgt Jong Ajax onder zijn hoede. Hij vervangt met onmiddellijke ingang Albert van der Dussen en Bryan Roy. Vink is sinds 2006 actief in Amsterdam, waar hij de A2-junioren trainde. Hij was eerder werkzaam als jeugdtrainer bij Vitesse en PSV.

Bij de A1 vormde Frank de Boer met Bob de Klerk tot begin december het trainersduo. Na de overstap van De Boer gaf De Klerk vorige week aan voor een buitenlands avontuur te kiezen. Hij gaat in Canada aan de slag. Dennis Bergkamp en Fred Grim ontfermen zich vanaf komende week over de A1. Bergkamp, die 239 wedstrijden voor Ajax speelde, keerde in 2009 terug in Amsterdam als jeugdtrainer. Hij had de D2 onder zijn hoede met Heini Otto, die dat verder alleen gaat doen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113659/Update__Gery_Vink_nieuwe_coach_Jong_Ajax.html