Emanuelson: 'We willen tweede worden'

Bron: www.ajax1.nl

Voor Ajax is, halverwege deze CL-groepsfase, nog alles mogelijk. Met vier punten uit drie duels staat de ploeg gedeeld tweede, samen met AC Milan. Hekkensluiter AJ Auxerre is al op vier punten achterstand gezet, waardoor plek drie bijna binnen is. Maar daarvoor doet Ajax het niet, zegt Urby Emanuelson tegen FCUpdate.nl.

“We spelen niet om de derde plaats, we willen tweede worden in deze groep en doorgaan in de Champions League. Dat is ook mogelijk. Als we uiteindelijk derde worden en doorgaan in de Europa League zal niemand daar over klagen in deze zware groep, maar de Champions League is het doel”, zegt Emanuelson.

Ajax staat nu in punten gelijk tegen Milan. Over twee weken speelt Ajax in Frankrijk tegen Auxerre en ontvangt Milan koploper Real Madrid. “Real is in staat om te winnen in Milaan, daar ben ik van overtuigd. Als we dan winnen in Frankrijk komen we op zeven punten en zijn we hard op weg naar de volgende ronde. Daarom is het voor ons belangrijk om te winnen in Frankrijk. We gaan daar niet heen voor een gelijkspel.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/content/emanuelson-we-willen-tweede-worden