Fischer: “Ooit bij de beste club ter wereld spelen”

Bron: ajax1.nl

Toptalent Viktor Fischer staat zeer positief bekend in de jeugdopleiding van Ajax. Niet alleen in Amsterdam is dat bekend, aangezien diverse Europese topclubs interesse hebben in de jonge Deen. Het laatste bericht over een mogelijke transfer betreft Manchester United. Sir Alex Ferguson gaf openlijk aan zeer gecharmeerd te zijn van Fischer.

“Ooit zal ik bij de beste club ter wereld spelen. Op dit moment droom ik van Barcelona. Maar misschien is de beste club over vijf jaar wel Real Madrid, Manchester United of Arsenal”, vertelt Fischer in de Deense media. Aan zelfvertrouwen ontbreekt het hem in ieder geval niet: “Ik weet dat ik mezelf hoge doelen stel, maar ik zou dat niet doen als ik niet overtuigd ben dat te kunnen bereiken.”

Ondanks dat vele mensen in zijn naaste omgeving hem hierom uitlachen, gelooft hij er heilig in deze dromen te verwezenlijken. In april speelt de jeugdinternational precies een jaar in Amsterdam, komend seizoen hoopt de zeventienjarige aanvaller zijn debuut te maken in de hoofdmacht van Ajax. Wellicht speelt hij al voor het, in potentie, beste team ter wereld.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/fischer-ooit-bij-de-beste-club-ter-wereld-spelen/