Ajax loot FC Volendam in 2e ronde KNVB Beker

Bron: ajax1.nl

Op de donderdagmiddag werd er geloot voor de KNVB Beker 2013-2014. Ajax slaat zoals gebruikelijk de eerste ronde over, maar in de tweede ronde nemen de Amsterdammers het op tegen FC Volendam. De ploeg uit de Jupiler League was dicht bij een promotie naar de Eredivisie, maar in de laatste speelronde van de competitie ging het mis. Er werd verloren van Go Ahead Eagles en zo ging de eerste plek van de Jupiler League naar SC Cambuur. Ook in de promotiewedstrijden haalde de Volendammers geen succes, waardoor een nieuw seizoen in de Jupiler League voor de deur staat.

De wedstrijden in de tweede ronde worden gespeeld op dinsdag 24, woensdag 25 en donderdag 26 september 2013. Omdat Ajax in de tweede ronde een betaald voetbalorganisatie treft speelt het een thuiswedstrijd. In de vorige editie van de KNVB Beker duurde het tot de halve finale voordat de Amsterdammers in de eigen Amsterdam ArenA mochten aantreden.

De overige wedstrijden met Europees spelende ploegen:AZ – Sparta RotterdamRVVH / JOS – VitesseFC Utrecht – FC Den BoschFeyenoord – FC DordrechtPSV – Telstar

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-loot-fc-volendam-in-2e-ronde-knvb-beker/