Van der Hoorn mag praten met Ajax

Bron: ajax1.nl

Ajax is nog altijd geïnteresseerd in FC Utrecht-verdediger Mike van der Hoorn. De Amsterdammers brachten in de voorbije weken al tweemaal een bod uit. Beide keren wees FC Utrecht het bod af. Ajax houdt echter rekening met een vertrek van mandekker Toby Alderweireld en ziet in Van der Hoorn een ideale opvolger die de strijd moet aangaan met Joël Veltman.

“We hebben de afgelopen weken diverse keren in een heel prettige, open maar ook zakelijke sfeer met Ajax gesproken en Mike toestemming gegeven om ook met Ajax te praten” , zo zegt algemeen directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht in De Telegraaf. “We hebben Marc Overmars heel duidelijk gezegd wat we Mike waard vinden en Ajax heeft dat ook gedaan”, aldus Van Schaik. “Dat verschil moet overbrugbaar zijn, denken we beiden. Dus dan mogen club en speler van ons met elkaar praten. Dan komt er ook snel duidelijkheid.”

Volgens De Telegraaf heeft Ajax inmiddels contact opgenomen met de talentvolle 20-jarige verdediger en hem een contractvoorstel gedaan voor vier jaar.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/van-der-hoorn-mag-praten-met-ajax/