A1 lijdt flinke nederlaag tegen Barça

SamenvattingAl binnen twee minuten lieten de spelers van FC Barcelona A1 zien wat zij in huis hadden. Na een scherpe omschakeling stond El Ouriachi een op een met de Ajax-goalie en de aanvaller faalde niet, 0-1. Na de openingstreffer bleef Ajax goed combineren en druk zetten.Ajax kreeg dan ook via wat corners, een kopbal van Van Bruggen en een scrimmage in de zestien van de bezoekers redelijke kansen om de gelijkmaker binnen te tikken, maar deze treffer bleef uit.Halverwege de tweede helft lag de bal weer in het net van Ajax-keeper Mous. In de 26e minuut tikte Engenue een voorzet binnen en zodoende verdubbelden de bezoekers de marge. Na de tweede treffer leek het aanvallende spel van de Ajacieden ten einde. Voor rust kon de ploeg van Orlando Trustfull geen aansluitingstreffer maken. Owusu was vlak voor rust dichtbij de 2-1, maar de back schoot een honderd procent kans hoog over.Na de thee veranderde er niets aan het spelbeeld. De Ajacieden werden overklast voor de bezoekers en ook de 0-3 kon niet uitblijven. De derde treffer voor de Spaanse ploeg werd gemaakt door invaller El Haddadi. Een mooie voorzet werd met veel kracht tegen de touwen gekopt, 0-3.