Vanavond tegen A.C. Milan

Bron: www.afca.nl

Volgens Siem de Jong moet Ajax dinsdag AC Milan verslaan in Amsterdam om nog iets te maken van het avontuur in de Champions League.

“Als je nog wat wilt in Europa móét je thuis drie punten pakken. Daar gaan we voor. Niet een beetje tegenhouden, maar er vol op gaan”, vertelt de aanvoerder van Ajax aan NUsport.

Een kleine twee weken geleden gingen de Amsterdammers tijdens de eerste speeldag met 4-0 onderuit tegen FC Barcelona. De Jong denkt dat er tegen AC Milan meer mogelijkheden liggen op een positief resultaat.

“We hebben twee keer tegen ze gespeeld drie jaar geleden en twee keer hadden ze moeite met ons spelletje. Thuis werd het 1-1, uit wonnen we. Kijk, het is een heel ander Milan, maar dit is ook een ander Ajax.”

De Jong verwacht dat hij de volledige negentig minuten kan spelen tegen AC Milan. De aanvoerder maakte eerder deze maand zijn rentree na er een aantal weken uit te zijn geweest met een klaplong.

“Ik maakte vorige week een omhaal. Na afloop dacht ik: hé, wat heb ik nou gedaan? Maar ik had nergens last van. Dat was een goed teken: dat ik dat deed zonder na te denken en dat ik er daarna geen last van had. Tegen Milan wordt het pittig.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/vanavond-tegen-a-c-milan/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vanavond-tegen-a-c-milan