Ajax accepteert schikkingsvoorstel: Rensch twee duels geschorst en een voorwaardelijk

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft het schikkingsvoorstel van de KNVB voor een schorsing van Devyne Rensch geaccepteerd, zo laat de club weten via de officiële kanalen. De 21-jarige Rensch kreeg een rode kaart in het thuisduel met FC Utrecht (2-0) en is voor drie wedstrijden geschorst, waarvan één voorwaardelijk.

Rensch stampte zondagmiddag in de laatste tien minuten van de wedstrijd hard op de enkel van FC Utrecht-aanvaller Sam Lammers en kreeg van arbiter Sander van der Eijk aanvankelijk geel. Na tussenkomst van de VAR werd de kaart naar de rode kleur veranderd.

Rensch mist door de schorsing in ieder geval het thuisduel met Fortuna Sittard van aankomende zondag en het uitduel op Het Kasteel bij Sparta. De verdediger is wel gewoon inzetbaar voor het treffen tegen Aston Villa op donderdagavond. Dan speelt Ajax de heenwedstrijd in de achtste finale van de Conference League tegen de nummer vier van de Premier League.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2024/03/04/ajax-accepteert-schikkingsvoorstel-rensch-twee-duels-geschorst-en-een-voorwaardelijk/

Gegevens