Live Ajax – FC Utrecht: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zondagmiddag om 1215 uur de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je wederom een tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

De KNVB heeft Sander van der Eijk aangesteld als scheidsrechter voor Ajax – FC Utrecht. Van der Eijk wordt daarbij ondersteund door assistent-scheidsrechters Rens Bluemink en Mario Diks, terwijl Erwin Blank de vierde official is. Rob Dieperink is tijdens de wedstrijd de VAR en hij krijgt hulp van Rogier Honig.

FC Utrecht ia in bloedvorm en bezig aan indrukwekkende reeks in Eredivisie onder coach Ron Jan. Net als Ajax begon ook FC Utrecht belabberd aan dit seizoen maar onder Jans lijkt Utrecht in bloedvorm en is inmiddels al vijftien competitiewedstrijden op rij ongeslagen. Zondag wacht met FC Utrecht een directe concurrent in de strijd om de vijfde plek.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2024/03/01/live-ajax-fc-utrecht-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win-6/