‘Ajax neemt binnen 48 uur beslissing over nieuwe trainer; Kjetil Knutsen en Kasper Hjulmand genoemd’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax neemt binnen 48 uur een beslissing over wie komend seizoen voor de spelersgroep van het eerste elftal moet komen te staan, zo weet De Telegraaf. John Heitinga is formeel nog een kandidaat, maar lijkt afgeschreven nadat RvC-voorzitter Pier Eringa repte over ‘de nieuwe trainer’. Technisch directeur Sven Mislintat heeft inmiddels twee Scandinavische trainers op het oog om Heitinga te vervangen.

Het gaat om de Noor Kjetil Knutsen, die dit jaar kampioen werd met FK Bodø/Glimt, en de Deense bondscoach Kasper Hjulmand. Beide coaches liggen nog een jaar vast en zouden dus uitgekocht moeten worden. Knutsen speelt met Bodø/Glimt, waar hij al sinds 2018 de leiding heeft over het eerste elftal, zeer aanvallend voetbal en verwierf in 2021 internationaal faam. Toen werd AS Roma in de groepsfase van de Conference League met liefst 6-1 geklopt.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/05/31/ajax-neemt-binnen-48-uur-beslissing-over-nieuwe-trainer-kjetil-knutsen-en-kasper-hjulmand-genoemd/