Manchester United gaat vol voor Antony met bod van 46,5 miljoen euro

Bron: ajaxfanzone.nl

Manchester United gaat er alles aan doen om Antony in te lijven, zo meldt ESPN. Bronnen rond de nieuwszender melden dat de club van Erik ten Hag 40 miljoen pond (46,5 miljoen euro) over heeft voor de buitenspeler. Antony wordt al langer in verband gebracht met een overgang naar de Premier League-gigant. Ook ploeggenoten Jurriën Timber en Lisandro Martínez staan naar verluidt op het wensenlijstje van Ten Hag. Timber lijkt echter nog een jaar bij Ajax te gaan blijven maar Martinez heeft ook al een aanbieding van Arsenal op zak.

Antony, die nog tot medio 2025 vastligt bij Ajax, zou de eerste zomerse versterking moeten worden voor Ten Hag. Ook Liverpool en Newcastle United werden de voorbije maanden in verband gebracht met de Braziliaan, maar de aanwezigheid van Ten Hag bij United zou de doorslag moeten geven. GOAL meldde vorige week dat het management van Antony was gearriveerd in Manchester om de onderhandelingen te starten.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2022/06/21/manchester-united-gaat-vol-voor-antony-met-bod-van-465-miljoen-euro/