Ajax sluit seizoen af met gelijkspel tegen Vitesse: 2-2 (incl. fotoverslag)

Ajax heeft het seizoen afgesloten met een 2-2 gelijkspel in Arnhem tegen Vitesse. Met rust stond Ajax op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Brobbey. Vlak na rust kreeg Ajax in slechts enkele minuten weer twee tegentreffers. Beide keren was Openda de doelpuntenmaker voor de Arnhemmers. In de slotfase voorkwam Alvarez met een rake kopbal uit een corner van Tadic dat Ten Hag zijn trainersperiode bij Ajax afsloot met een nederlaag: 2-2.

Ten Hag gunde in zijn eigen afscheidswedstrijd een aantal Ajacieden hun debuut in Ajax 1. Zo mocht doelman Jay Gorter vanaf de aftrap starten. In de tweede helft kwam ook Salah Eddine binnen de lijnen voor Tagliafico.

Mooi gebaar van Vitesse: Een erehaag voor de kampioen