Live Vitesse – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is landskampioen en sluit het seizoen af met een uitwedstrijd tegen Vitesse. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenVitesse – Ajax staat voor de 36ste keer op het programma en zestien keer gingen de drie punten mee naar Amsterdam. Vorig seizoen was Vitesse – Ajax ook de laatste wedstrijd van het seizoen en in Arnhem won Ajax toen met 1-3 door treffers van Haller, Antony en Martinez. Dit seizoen won Ajax de thuiswedstrijd met 5-0.

Nijhuis aangesteld als arbiterBas Nijhuis is door de KNVB aangewezen als scheidsrechter bij deze editie van Vitesse – Ajax. Nijhuis zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Cristian Dobre en Patrick Inia. Vierde official is Jannick van der Laan en Alex Bos en Frans Ozinga zullen vanuit Zeist fungeren als VAR.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2022/05/14/live-vitesse-ajax-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win-2/