‘Ajax trekt stekker uit onderhandelingen met Tottenham over Bergwijn’

Bron: ajaxfanzone.nl

Steven Bergwijn #23 of Tottenham Hotspur during the game in Wolverhampton, United Kingdom on 8/22/2021. (Photo by Mark Cosgrove/News Images/Sipa USA)

Steven Bergwijn zal op deadline day geen transfer naar Ajax maken, zo meldt De Telegraaf. Ajax bracht recent een verhoogd bod van 22 miljoen euro uit op de aanvaller van Tottenham Hotspur, maar the Spurs willen hun vleugelaanvaller alleen laten gaan voor een bedrag van 25 miljoen euro. Ajax is niet bereid om dat bedrag op tafel te leggen, al zou het terugtrekken ook een onderhandelingstactiek kunnen zijn om op het laatste moment een klein bedrag van de vraagprijs te snoepen.

Ajax toonde concrete interesse in Bergwijn, maar nadat hij op bezoek bij Leicester City hoogstpersoonlijk een 2-1 achterstand in blessuretijd om wist te buigen in een 2-3 overwinning, werd een transfer van de zestienvoudig international van het Nederlands elftal naar Amsterdam een lastig verhaal.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2022/02/01/ajax-trekt-stekker-uit-onderhandelingen-met-tottenham-over-bergwijn/