Jensen: “Het was een typische Jong Ajax wedstrijd”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jong Ajax wist de zwaar bevochten mini topper vrijdagavond te winnen. Volgens Victor Jensen was dit een typische Jong Ajax wedstrijd, maar wat houdt dat precies in?

De Deense aanvallende middenvelder die al een tijdje meeloopt bij Jong Ajax vertelde niet precies wat een typische Jong Ajax wedstrijd is. Ondanks dat vertelde hij tussen zijn antwoorden door wel een paar punten van een typische Jong Ajax wedstrijd. “Het was een wedstrijd die op en neer ging. Met hier en daar wat persoonlijke fouten of slordige passes, maar ondanks dat was de verdediging wel scherp,” vertelt hij in gesprek met ESPN.

Jensen is een van de oudste jongens van selectie en is op een leeftijd waarop hij elke week moet spelen op het hoogste niveau. Dat is nog niet het geval, maar hij laat wel steeds vaker zijn kwaliteiten zien. In de eerste seizoenshelft was erg ongelukkig en vaak onzichtbaar tijdens een wedstrijd. Na zijn debuut in Ajax1 is dat grotendeels veranderd. Hij scoort en niet op los of geeft geen zes assists in vier wedstrijden, maar hij valt wel vaker op.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/jensen-het-was-een-typische-jong-ajax-wedstrijd/