Branie: Het fifty-fifty gevoel over Ajax - PSV

Bron: www.ajaxshowtime.com

Branie is net als Ajax weer in volle gang in deze tweede seizoenshelft. In een nieuwe aflevering van de podcast van Het Parool en Ajax Showtime bespreken presentator Menno Pot en columnist Maarten Moll van Het Parool en Ajax Showtime-hoofdredacteur Bart Veenstra het gelijkspel met PSV en wordt er vooruitgeblikt op de krakers tegen FC Twente en Feyenoord.

Hoe kon het dat Ajax zo zwak aan de topper tegen PSV begon? Had aankoop S├ębastian Haller moeten beginnen? Wie waren de uitblinkers tegen PSV en wie vielen tegen? Het zijn enkele zaken die in deze podcast besproken worden.

Ook niet onbelangrijk: moet Ajax in deze maand nog de markt op? Is deze selectie goed genoeg om de felbegeerde landstitel binnen te halen en kan Ajax met deze groep ook straks in de Europa League hoge ogen gooien? We bespreken het allemaal!

Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime, is dit seizoen iedere maandagavond te beluisteren. Verschillende insiders bespreken in Branie wekelijks het laatste nieuws omtrent Ajax, Jong Ajax en de Ajax-jeugd. De zeventiende aflevering van dit seizoen is nu te beluisteren.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/137146/branie-het-fifty-fifty-gevoel-over-ajax-psv