Brobbey heeft nog altijd intentie bij Ajax te blijven

Bron: www.ajaxshowtime.com

Brian Brobbey heeft nog altijd de intentie om bij Ajax te blijven en binnenkort zijn handtekening te zetten onder een nieuw contract. De talentvolle spits heeft op dit moment een contract dat afloopt in de zomer, maar die verbintenis lijkt op korte termijn verlengd te gaan worden.

De onderhandelingen omtrent zijn contract worden gedaan door zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. De verwachting is nu dat Brobbey in januari een nieuw contract bij Ajax zal tekenen. Daarmee verbindt hij zijn toekomst aan de Amsterdamse club.

Raiola sprak ook met AC Milan, maar Brobbey zal geen transfer maken naar de Italiaanse grootmacht. De spits heeft namelijk de intentie om eerst bij Ajax door te breken. Brobbey speelde dit seizoen drie keer mee met Ajax 1. De spits, die nog herstellende is van een hoofdblessure, wist in die drie wedstrijden één keer te scoren. Voor Jong Ajax was hij goed voor acht treffers en twee assists in twaalf duels.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/136836/brobbey-heeft-nog-altijd-intentie-bij-ajax-te-blijven

Gegevens

Zaakwaarnemers: Mino Raiola