Ten Hag ziet kansen in 'het eigen spel' en vraagt om moed

Bron: www.ajaxshowtime.com

Erik ten Hag wil Liverpool dinsdagavond verslaan met Ajax door 'het eigen spel te spelen'. In de thuiswedstrijd vond de trainer zijn eigen ploeg niet altijd even moedig en dat moet uit op Anfield beter, zo vertelt de trainer op de persconferentie in aanloop naar Liverpool - Ajax.

De kans tegen Liverpool ziet Ten Hag dan ook liggen in het spelen van het eigen zo geliefde spel. 'Dat zullen we proberen te doen. We weten dat er een grote mate van pressie komt en wij zullen dus goed aan de bal moeten zijn en de ruimtes achter hun laatste linie moeten proberen te benutten', zo vertelt de oefenmeester, terwijl hij ziet dat Ajax er beter voor staat dan in de eerste wedstrijd tegen Liverpool.

Op die manier hoopt de hoofdtrainer meer uit de uit- dan de thuiswedstrijd tegen Liverpool te halen, al had het in de Johan Cruijff ArenA ook heel anders kunnen aflopen. 'Als wij iets moediger waren geweest, dan had er meer ingezeten. We hebben de kansen toen gecreëerd, maar niet afgerond. We hadden er nog meer kunnen creëren als we iets moediger hadden opgetreden', zo oordeelt Ten Hag.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/136121/ten-hag-ziet-kansen-in-het-eigen-spel-en-vraagt-om-moed

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Onderwerpen: ArenA, Blessure, Selectie, Trainer
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff