Corriere dello Sport: ‘Schuurs kan in januari overstap maken naar Liverpool’

Bron: ajaxfanzone.nl

Perr Schuurs zou nadrukkelijk in de belangstelling staan van Liverpool en als we het medium Corriere dello Sport mogen geloven, dan heeft de Engelse club zelfs al een bod uitgebracht op de verdediger van Ajax. Dat Liverpool defensief nogal in de problemen zit is bekend maar dat Marc Overmars gaat meewerken aan een winterse transfer van Schuurs lijkt niet echt waarschijnlijk. 

Virgil van Dijk ligt er lang uit met een kruisbandblessure, Joe Gomez is niet fit en ook de overige verdedigers hebben het zwaar waardoor trainer Klopp genoodzaakt is om in de winterstop zijn verdediging te versterken. Volgens de Italiaanse krant ziet men in Schuurs een prima alternatief en zou er inmiddels een bod van dertig miljoen op tafel liggen. Schuurs maakte in 2017 de overstap van Fortuna Sittard naar Ajax voor een bedrag van twee miljoen. De verdediger kwam dit seizoen in twaalf officiële Ajax-wedstrijden in actie.

Bron: Corriere dello Sport

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/11/27/corriere-dello-sport-schuurs-kan-in-januari-overstap-maken-naar-liverpool/

Gegevens