Gerucht: ‘Ajax gaat voor Van Aanholt als opvolger Tagliafico’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax gaat mogelijk een poging wagen om Patrick van Aanholt terug te halen naar Nederland, althans zo weet het Engelse Football Insider te melden. De dertigjarige linksback beschikt over een aflopend contract bij Crystal Palace en staat op de nominatie om Nicolás Tagliafico op te volgen in Amsterdam.

Tagliafico staat op het punt zijn contract te verlengen tot medio 2023 maar het is geen geheim dat de Argentijn nog een stap wil maken en naar verwachting dat komende zomer ook zal gaan doen. Marc Overmars zou hierdoor al voorzichtig naar een opvolger kijken en Van Aanholt lijkt een van de kanshebbers voor een contract in de Johan Cruijff Arena. Van Aanholt mag in januari gaan praten met andere clubs en eventueel een voorcontract ondertekenen. Ajax zou volgens Football Insider snel willen handelen. Van Aanholt is al jaren een vaste waarde in de Premier League. Sinds zijn overstap van Sunderland naar Crystal Palace in januari 2017 speelde hij 115 wedstrijden voor The Eagles, waarin hij veertien keer scoorde. Inmiddels mag Van Aanholt zich ook negenvoudig international noemen van het Nederlands Elftal.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/11/24/gerucht-ajax-gaat-voor-van-aanholt-als-opvolger-tagliafico/

Gegevens

Tags: Nieuws
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff