Ten Hag blij met optreden van Traoré en verwacht Antony snel op het veld

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax speelde dinsdagavond voor het eerst in de geschiedenis tegen de ploeg uit Bergamo. Antony en Traoré hadden voor het eerst een basisdebuut in de Champions League. Ten Hag was zeker over tevreden Antony en zag dat Traoré een hele grote ontwikkeling heeft meegemaakt.

Ajax had een zware avond tegen Atalanta. De Italiaanse club speelde op hun eigen manier en voor de Amsterdammers gold hetzelfde. Geen aanpassingen, maar vol voor je eigen visie gaan. Dat lieten beide teams zien aan Europa. Het werd een open wedstrijd, maar dankzij goals van Tadic en Traoré ging Erik ten Hag en zijn ploeg rusten met een comfortabele voorsprong.

De coach vond zijn pupil heel goed spelen. “Traoré heeft een enorme ontwikkeling gemaakt vergeleken met vorig jaar Getafe uit. We hadden hem hard nodig vanavond en hij heeft het uitstekend ingevuld. Hij was een sterk aanspeelpunt, creëerde kansen en maakt zelf ook nog een goal,” vertelde Ten Hag. De oefenmeester legde ook uit dat de basisplaats van Traoré te danken was aan zijn sterke spel van afgelopen zondag.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ten-hag-blij-met-optreden-van-traore-en-verwacht-antony-snel-op-het-veld/