Branie: Ten Hag is nog lang niet uitgepuzzeld

Bron: www.ajaxshowtime.com

Er is weer een nieuwe week ingegaan en het is weer tijd om te praten over Ajax. In de vierde aflevering van Branie van dit seizoen gaan presentator Ronald Ockhuysen (hoofdredacteur Het Parool), Dick Sintenie (Ajax-watcher Het Parool) en onze adjunct-hoofdredacteur Jesse ter Haar in op de gang van zaken bij Ajax. Na de nederlaag tegen FC Groningen en de Champions League-loting is er genoeg te bespreken, negatief en positief.

Zo wordt er gekeken naar de opstelling die Erik ten Hag het veld instuurde tegen FC Groningen, want moet die niet anders? Verder komt ook de loting voor de Champions League ter sprake, want met tegenstanders als Liverpool en Atalanta Bergamo is dat het bespreken waard. Ook de inkomende en uitgaande transfers komen op tafel, dus kortom: genoeg om het over te hebben.

Branie, de podcast van Het Parool en Ajax Showtime, is vanaf dit seizoen iedere maandagavond te beluisteren. Verschillende insiders bespreken in Branie wekelijks het laatste nieuws omtrent Ajax, Jong Ajax en de Ajax-jeugd. De vierde aflevering is nu te beluisteren. Volgende week volgt er geen nieuwe aflevering, dit vanwege de interlandperiode.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/134670/branie-ten-hag-is-nog-lang-niet-uitgepuzzeld