'Ekkelenkamp mag niet vertrekken; nieuw contract in de maak'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jurgen Ekkelenkamp zal Ajax tijdens de huidige transferperiode definitief niet meer achter zich laten. De club heeft aan diens zaakwaarnemer, Mo Sinouh, laten weten dat de speler uit de eigen jeugdopleiding niet mag vertrekken, zo schrijft De Telegraaf.

Erik ten Hag, zondagavond aan tafel bij Rondo, bevestigt het nieuws. De oefenmeester hint naar nog één uitgaande transfer, maar Ekkelenkamp zal dat niet zijn. 'Het zou kunnen dat we nog één speler afstaan, maar Ekkelenkamp niet. Dit is de selectie, hopelijk gaat het morgen allemaal door met Klaassen', zo vertelt hij.

Met die keuze van de club wijst het automatisch Hertha BSC, FC Twente en SC Heerenveen de deur. Die drie clubs toonden immers interesse. Met de naderende komst van Davy Klaassen had er mogelijk een opening kunnen ontstaan voor een (tijdelijk) vertrek van Ekkelenkamp, maar dat is dus niet het geval.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/134637/ekkelenkamp-mag-niet-vertrekken-nieuw-contract-in-de-maak