Trainerscarrousel: Rose bij O17, Vos naar Jong

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dave Vos maakt promotie bij Ajax. De jeugdtrainer, die afgelopen twee en een half jaar coach was van Ajax O17, wordt de nieuwe assistent van Mitchell van der Gaag bij Jong Ajax. Hij vervangt Winston Bogarde, die eerder al als assistent werd doorgeschoven naar het eerste elftal.

De 37-jarige Vos is al sinds 2011 werkzaam bij Ajax, waar hij in de opleiding langzaam de ladder beklom. Na een periode in de middenbouw nam hij in november van 2017 het stokje bij O17 over van de vertrekkende Gery Vink. Vos won met Ajax O17 onder meer de Future Cup in 2018. 

Vos wordt bij Ajax O17 opgevolgd door Yuri Rose. De 41-jarige oud-speler van onder meer sc Heerenveen en De Graafschap stopte in 2015 met voetballen en kwam als jeugdtrainer via AFC en OFC Oostzaan bij de Ajax amateurs terecht. Hij was sinds 2018 coach van Ajax Zaterdag en zat sinds die periode al eens als assistent op de bank bij Ajax O19. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/131911/trainerscarrousel-rose-bij-o17-vos-naar-jong

Gegevens