Van Axel Dongen nieuw op lijst Ajax O19

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax O19 kent weinig veranderingen op de lijst voor de Youth League na de winterstop. De ploeg van John Heitinga speelt op 3 maart tegen Atlético Madrid en wat opvalt is dat onder meer Amourrichio van Axel Dongen (foto) is toegevoegd aan de UEFA-lijst.

In totaal staan er 39 namen op de lijst voor Ajax. De aan Bayern München II verhuurde Nicolas Kühn is verwijderd, Van Axel Dongen is zijn vervanger. De pas vijftienjarige aanvaller maakte begin dit seizoen al de stap van Ajax O16 naar Ajax O17, waar hij op de linkerflank een vaste waarde is. 

Naast Van Axel Dongen zijn ook Eja Dakriet en Gibson Yah toegevoegd. De rechtsback en middenvelder spelen net als Van Axel Dongen voor Ajax O17. Dakriet kan ook centraal achterin uit de voeten. Net als voor de winterstop zijn uit het eerste elftal onder meer Sergiño Dest, Ryan Gravenberch en Jürgen Ekkelenkamp speelgerechtigd. Zij kwamen in de poulefase niet één keer uit voor Ajax O19. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/129650/van-axel-dongen-nieuw-op-lijst-ajax-o19

Gegevens