Live Ajax – Heracles: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax hervat zaterdagavond om 19:45 uur de competitie met een thuiswedstrijd tegen Heracles.  Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. 

KarakteristiekenVorig seizoen haalde Ajax slechts één punt uit de duels met Heracles.Het  werd 1-1 in Amsterdam,De Ligt redde vlak voor tijd een punt en in Almelo ging Ajax met 1-0 onderuit. Van de 19 eerdere edities won Ajax er veertien en Heracles één. Ajax staat momenteel op de eerste plaats in de competitie met 35 punten uit 13 wedstrijden. Heracles bezet de zevende plaats met 21 punten uit 13 wedstrijden.

Higler aangesteld als arbiterDennis Higler zal zaterdagavond de wedstrijd fluiten en zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Boonman en Dobre terwijl Ruperti zal fungeren als vierde official. Bijl is aangesteld als VAR.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/11/22/live-ajax-heracles-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win/