Ajax O19 blameert zich, debutanten bij winnend O17

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de jeugdwedstrijd van Ajax van zaterdag 2 november. Om 14.30 uur speelt Ajax O19 in eigen huis tegen de leeftijdsgenoten van Almere City. Om 14.45 uur vervolgens gaat Ajax O17 op bezoek bij NEC O17. Volg het hier en praat mee!

FT | Ajax O19 - Almere City O19 (1-4)

Ajax Onder-19 heeft zaterdagmiddag een harde nederlaag geleden tegen Almere City Onder-19. Op het eigen Sportpark de Toekomst werd het liefst 1-4 voor de uitploeg.

Coach John Heitinga kon door het WK Onder-17 opnieuw niet beschikken over een aantal sterkhouders en dat was tijdens het duel met de jeugdploeg uit Almere te merken. Na twaalf minuten kwam Almere City al op voorsprong via Ayouba Kosiah, vijf minuten later was het Riley Reemnet die de score verdubbelde.

Het vlaggenschip van de Ajax-opleiding moest aan de bak en kwam ietwat gelukkig tot een aansluitingstreffer. Jaymillio Pinas zette goed druk op de Almere City-goalie, blokkeerde een uittrap en kon voor open doel vrij binnen tikken: 1-2. Ajax ging in de tweede helft naarstig op zoek naar de gelijkmaker, maar liep tien minuten voor tijd in het mes.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/126740/ajax-o19-blameert-zich-debutanten-bij-winnend-o17

Gegevens

Spelers: John Heitinga
Onderwerpen: De Toekomst, Debuut, Jeugd