Promes: “Waren af en toe nog te slordig in balbezit”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Quincy Promes scoorde tegen Lille zijn eerste doelpunt in de Johan Cruijff ArenA. De aanvaller maakte de belangrijke openingstreffer en dat deed hij met een kopbal. “Nee, dat is nog niet zo vaak gebeurd in mijn carrière. Het is niet een van mijn beste kwaliteiten”, laat Promes lachend weten aan Veronica.

Door de blessure van Donny van de Beek speelt de Ajacied de laatste tijd vaak op tien. En dat bevalt hem uitstekend. “Het is één van mijn favoriete posities. Het gaat elke keer beter. Het was even wennen in het begin, want ik heb er lang niet meer gespeeld. Maar vandaag pakte het goed uit. Ik krijg nu de kans om te spelen. Ik ben hier om belangrijk te zijn. Dat mocht nu op een mooi podium. Het was een mooi moment dat ik de openingstreffer mocht maken.”

Ook Promes is kritisch op het spel van Ajax. “Er kunnen een heleboel dingen beter. Ik denk dat we af en toe nog wat slordig waren in balbezit, zeker aan het einde van de wedstrijd. Dat zijn dingen die er uit moeten. We moeten de wedstrijd uitspelen zonder de tegenstander sterker te maken.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/promes-waren-af-en-toe-nog-te-slordig-in-balbezit/

Gegevens

Onderwerpen: Aanvaller, ArenA, Blessure, Doelpunt
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff