Driessen: ‘Ajax moet Klaassen terughalen bij vertrek Van de Beek’

Bron: ajaxfanzone.nl

Donny van de Beek staat op de drempel om de overstap te maken naar Real Madrid en laat daarmee een lege plek achter op het middenveld van Ajax. Trainer Erik ten Hag heeft in de laatste wedstrijden Daley Blind al een linie doorgeschoven maar als het aan voetbalcommentator Leo Driessen ligt kan Ajax dat probleem snel oplossen.

Driessen laat maandagavond in het programma Voetbalpraat van FOX Sports weten dat Ajax bij een verkoop van Van de Beek er goed aan doet om Davy Klaassen terug te halen naar Amsterdam. Klaassen maakte twee jaar geleden de overstap naar Everton maar dat liep op niks uit. Momenteel speelt de Hilversummer bij Werder Bremen, een club die volgens Driessen niet echt hoge ogen gooit. ‘Werder is afgelopen seizoen achtste geworden en speelt dus geen Europees voetbal. Dan denk ik waarom zou je het niet proberen als Van de Beek vertrekt. Ik vond Klaassen bij Ajax hartstikke goed maar ik weet natuurlijk niet de plannen van Erik ten Hag. Wil je Van de Beek echter één-op-één vervangen dan lijkt Klaassen mij de ideale oplossing’.

Bron: Fox Sports.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/08/06/driessen-ajax-moet-klaassen-terughalen-bij-vertrek-van-de-beek/