TG: 'Juventus verhoogt bod naar 67 miljoen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Juventus heeft het bod op Matthijs de Ligt verhoogd. Althans, dat beweert De Telegraaf woensdagavond. De Italianen boden eerst vijftig miljoen euro, maar zouden nu 67 miljoen euro hebben gecommuniceerd richting de Amsterdamse club.  

Met dit bedrag komen de kampioenen van de Serie A al een stuk dichterbij de vermeende, gewenste 75 miljoen euro van Ajax. Of 67 miljoen euro genoeg gaat zijn, is vooralsnog onduidelijk. Wel wil De Oude Dame het liefst voor zaterdag een deal met Marc Overmars en co. Dit omdat men graag voorkomt dat De Ligt met Ajax mee naar Oostenrijk gaat voor het aanstaande trainingskamp.

'Omdat Raiola open kaart speelde, zei dat De Ligt niet zou muiten, zich gewoon op de eerste training van Ajax zou melden en nooit een arbitragezaak zou beginnen, wist Juve waar het aan toe was', geeft de krant als reden van het verhoogde bod. De Ligt meldde zich inderdaad begin deze week bij Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/124044/tg-juventus-verhoogt-bod-naar-67-miljoen

Gegevens

Spelers: Marc Overmars
Zaakwaarnemers: Mino Raiola