Neres sluit seizoen af met winst Copa América en keert op 28 juli terug bij Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

David Neres heeft met Brazilië beslag weten te leggen op de Copa América en dat is voor de Ajacied de derde prijs dit seizoen, nadat hij met Ajax de landstitel en de KNVB beker wist te pakken. Neres kwam in de finale tegen Peru niet in actie maar heeft uiteraard een aandeel in de winst van Brazilië (3-1).

‘Het was moeilijk dat ik mijn basisplek kwijtraakte. Ik deed mijn best, maar het was niet genoeg maar uiteindelijk telt de winst. Nu komt er even een periode van rust maar ik weet nog niet of ik op vakantie ga. Op 28 juli zal ik mij weer melden bij Ajax en gaat de focus op het nieuwe seizoen’. Hiermee laat Neres weten dat hij niet bezig is met een eventuele transfer. Zo zouden Bayern München, Atlético Madrid en Manchester United interesse hebben in Neres maar die blijft  stellig. ‘Mijn toekomst is bij Ajax en ik ga gewoon door in het rood en wit’.

Bron: AD

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/07/08/neres-sluit-seizoen-af-met-winst-copa-america-en-keert-op-28-juli-terug-bij-ajax/