'Varela opnieuw op huurbasis naar Ajax'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bruno Varela zal ook in het komende seizoen Ajacied zijn. De Portugese krant A Bola schrijft dat de Amsterdamse club de Portugese keeper nog een seizoen huurt van SL Benfica.

Ajax had de optie om Varela voor een bedrag van vijf miljoen euro definitief over te nemen van Benfica, maar dat bedrag is de Amsterdammers te gortig. De Portugezen gingen vervolgens niet akkoord met een lagere transfersom. De goalie komt echter niet voor in de plannen van Benfica, Ajax wil de doelman wel graag behouden en bovendien wil Varela zelf ook langer in Amsterdam blijven spelen. Om die reden is nu een nieuwe huurovereenkomst gesloten.

Varela werd in de winterse transfermarkt gehaald op het moment dat een keepersprobleem dreigde bij Ajax. Op het moment dat André Onana geblesseerd was, stond Kostas Lamprou op doel. Na de wedstrijd tegen sc Heerenveen (4-4) ontstond er veel kritiek op de keeper van Griekse komaf, waarna Ajax besloot een nieuwe keeper te halen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/123661/varela-opnieuw-op-huurbasis-naar-ajax

Gegevens