Geeft PSV tegenstanders van Ajax een aanmoedigingspremie? “Het is legaal”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Met nog twee wedstrijden te gaan komt het kampioenschap steeds dichterbij voor Ajax. Na de overwinning op Willem II van donderdagavond staat PSV in punten weer gelijk, maar de Amsterdammers hebben een veel beter doelsaldo. De Eindhovenaren moeten dus hopen op een misstap van Ajax. Hedwiges Maduro denkt dat het best zou kunnen dat PSV de tegenstanders van Ajax een aanmoedigingspremie in het vooruitzicht stelt.

“Bij Valencia maakten we dat mee. We speelden de laatste wedstrijd tegen Tenerife”, herinnert de oud-voetballer van Ajax en Oranje zich Maduro bij Voetbalpraat op FOX Sports. “Zij konden degraderen, maar drie andere ploegen konden dat ook. Ze gaven ons dan een aanmoedigingspremie zodat wij de wedstrijd gewoon wonnen. Dat was lekker op vakantie gaan. Het is toch lekker hoor, als je dat krijgt.”

Volgens Maduro gebeuren dit soort dingen in Nederland ook. “PSV mag dat ook doen. Zij mogen tegen FC Utrecht of De Graafschap zeggen: als jullie winnen of gelijkspelen tegen Ajax, krijgen jullie zoveel geld. Het mag. Niet om te verliezen, maar wel om te winnen.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/geeft-psv-tegenstanders-ajax-aanmoedigingspremie/