Aangescherpt tassenbeleid ArenA vanaf duel Ajax – Heerenveen

Bron: ajaxfanzone.nl

De Johan Cruijff ArenA heeft het tassenbeleid aangescherpt bij het binnengaan van het stadion. Het is daarom goed om even kennis te nemen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Te grote tassen mag je namelijk echt niet meer meenemen het stadion in. Vanaf zondag mag je maximaal één tas van A4 formaat (30,0 cm x 21,0 cm x 10.0 cm) of kleiner, na controle, meenemen het stadion in. Wel mag je daarbij nog een tasje uit de fanshop meenemen. “De tassen die op een wedstrijddag worden meegegeven bij aankoop van spullen uit de fanshop zijn kleiner dan A4-formaat en mogen, na controle, gewoon mee naar binnen. Als je daar ook een handtas of iets bij draagt, dan is dat geen probleem”, aldus een woordvoerder tegenover AjaxLife.

De Johan Cruijff Arena voert dit nieuwe tassenbeleid in om de veiligheid in het stadion te vergroten, maar er is volgens het stadion een bijkomend voordeel. “Onderzoek wijst uit dat het leidt tot kortere wachtrijen bij de poortjes, omdat de tassencontrole minder tijd zal kosten. Supporters zijn daarom sneller binnen,” aldus de woordvoerder.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/01/16/aangescherpt-tassenbeleid-arena-vanaf-duel-ajax-heerenveen/

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Onderwerpen: ArenA, Supporters, Transfers, Huur
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff