‘Ajax gaat overstag en legt bod van vijftien miljoen euro neer voor Diego Lainez’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is volgens het Mexicaanse La Crónica de Hoy toch bereid om toch het verlangde transferbedrag van zeventien miljoen dollar, omgerekend een kleine vijftien miljoen euro te betalen voor de Mexicaanse aanvaller Diego Lainez. Indien Club América het bod van Ajax accepteert, evenaart men de hoogste transfersom in de Mexicaanse competitie. América zou daarnaast ook een doorverkooppercentage van twintig procent in handen krijgen.

Lainez zelf wil dolgraag naar Europa. Ajax wil hem per direct toevoegen aan de selectie. América had juist de wens uitgesproken om Lainez nog minimaal een halfjaar te kunnen behouden. Om die reden heeft de club een constructie voorgesteld, waarbij de aanvaller nog tot de zomer op huurbasis in Mexico-Stad blijft. De Mexicaanse media achten het niet aannemelijk dat Ajax zal instemmen met dit voorstel. In eerste instantie wilde Ajax niet verder gaan dan elf miljoen, maar nu zou men toch overstag zijn gegaan en een bedrag van vijftien miljoen willen betalen.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/01/03/ajax-gaat-overstag-en-legt-bod-van-vijftien-miljoen-euro-neer-voor-diego-lainez/