Ajax O19 vernedert AEK met monsterscore

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dinsdagmiddag heeft Ajax O19 gehakt gemaakt van de leeftijdsgenoten van AEK Athene. In de Youth League werd er een monsterzege neergezet. Liefst acht keer wisten de Ajacieden het net te vinden. Teleurstellend viel vlak voor het einde nog een tegentreffer. Ajax blijft met de zege eerste in de poule.  

Ajax had al vanaf de start weinig moeite met de Grieken. Via verdediger Terrence Douglas werden de Amsterdammers twee keer gevaarlijk uit een corner. Deze twee pogingen konden nog verwerkt worden. Enkele minuten later was het wel raak via Ché Nunnely, die door een geweldige pass van Kenneth Taylor en de controle van Victor Jensen kon afdrukken. 

Niet veel later waren Sergino Dest en opnieuw Nunnely dreigend. Helaas voor Ajax werden deze kansen niet verzilverd. Lang hoefden de mannen van John Heitinga echter niet te treuren. Via Nicolas Kühn werd, mede door het overzicht van Sontje Hansen, het net alsnog gevonden. Dit gebeurde binnen het halfuur nog eens na een snelle omschakeling, waarin Nunnely het eindstation was. De buitenspeler werd gelanceerd, sprintte de verdediging eruit, omspeelde vervolgens de keeper en rondde af in een leeg doel.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/117366/ajax-o19-vernedert-aek-met-monsterscore

Gegevens