Ajax O19 speelt gelijk tegen Benfica O19: 3-3

Ajax O19 heeft in Portugal met 3-3 gelijk gespeeld tegen Benfica O19. In een waar voetbalgevecht kwam Ajax op een 3-1 voorsprong, maar gaf het die voorsprong in de slotfase toch nog weg.

Ajax O19 had in de eerste helft het mindere van het spel. Benfica creƫerde een aantal zeer gevaarlijke aanvallen, maar echte schoten werden er niet gelost. Na een overtreding in de zestien ging de bal op de stip. Santos faalde niet en zette de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. Ajax richtte zich wat meer op en werd gevaarlijk via Ryan Gravenberch, Brian Brobbey en Jurgen Ekkelenkamp. Het bleef echter zonder resultaat. Vlak voor rust stak Quinten Timber Noa Lang weg. De aanvaller gaf de bal goed voor op Brian Brobbey, die vervolgens met een goed afwerking zijn eerste UEFA Youth League goal scoorde.