'Ergste wat ik heb meegemaakt in carrière'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het is vandaag zondag 8 juli 2018, wat betekent dat een jaar geleden iets verschrikkelijks gebeurde met Abdelhak Nouri. Klaas-Jan Huntelaar kan het voorval in Oostenrijk van een jaar terug nog steeds niet bevatten. 

'Dit vergeet je nooit', begint hij tegenover de NOS na een oefenwedstrijd van Ajax tegen Steaua Boekarest. Of Ajax bewust niet op 8 juli een oefenwedstrijd afwerkte is onduidelijk, feit is wel dat Huntelaar en elke andere speler die ooit met Appie samen op het trainingsveld stond er nog steeds moeite mee heeft. 

'Dit is het ergste wat ik heb meegemaakt in mijn carrière. Nog altijd word ik ermee geconfronteerd en het is altijd lastig', is de spits van Ajax eerlijk. Onlangs kwam naar buiten dat Ajax volledige aansprakelijkheid op zich heeft genomen voor het hartfalen van Nouri. Of er nog een verdere juridische strijd gaat plaatsvinden tussen club en familie is ongewis. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/113814/ergste-wat-ik-heb-meegemaakt-in-carriere