‘Roma wil niet te lang wachten op Ziyech en bekijkt ook andere opties’

Bron: ajaxfanzone.nl

AS Roma leek zo goed als zeker de nieuwe bestemming te worden van Hakim Ziyech, die momenteel met Marokko actief is op het WK in Rusland. Ajax zou met de nummer drie van de Serie A in grote lijnen akkoord zijn over een miljoenendeal maar volgens de Italiaanse geruchtenwebsite Calciomercato zijn er bij Roma serieuze twijfels ontstaan over een transfer van Ziyech omdat de middenvelder tijdens het WK vooralsnog geen knopen wil doorhakken over zijn toekomst.

Roma bekijkt daardoor momenteel ook plan B: Javier Pastore van Paris Saint-Germain. Calciomercato weet ook te melden dat Ziyech en zijn zaakwaarnemer inmiddels serieus aan het kijken zijn naar andere opties. Het zou gaan om Olympique Lyon en Liverpool. The Reds zoeken een spelmaker en zien Ziyech (25) als een geschikte, relatief goedkope optie. De komst van Nabil Fekir, uitgerekend speler van Lyon, viel onlangs in het water. Wanneer Fekir alsnog vertrekt, komt Ziyech juist in beeld als zijn opvolger bij L’OL.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/06/24/roma-wil-niet-te-lang-wachten-op-ziyech-en-kebijkt-ook-andere-opties/