Raiola eist enorm salaris en doorverkooppercentage van 40 procent

Bron: ajaxfanzone.nl

Volgens De Telegraaf heeft zaakwaarnemer Mino Raiola enorme eisen bij Ajax neergelegd voor een contractverlenging van Justin Kluivert. Raiola zou naast een salaris van meer dan 1,5 miljoen euro ook eisen dat zowel Kluivert als hijzelf een doorverkooppercentage krijgt van liefst twintig procent. Voor Ajax onbespreekbaar, dat zich in de onderhandelingen keihard wil opstellen.

Financieel directeur Jeroen Slop staat erom bekend dat hij bij transfers in totaal ruim tien procent betaalt aan speler en zaakwaarnemer en zou ook voor Kluivert geen uitzondering willen maken. De onderhandelingen met Raiola zijn inmiddels al negen maande gaande, maar inmiddels heeft de club al tijden niets meer van hem gehoord. De clubleiding gaat er vanuit dat de vleugelaanvaller niet meer bijtekent en in 2019 gratis de deur uitloopt.

Ajax wil Kluivert aan zijn contract houden en hem desnoods alleen nog maar mee laten trainen, zoals dit ook het geval was bij Nicolai Boilesen. De verdediger raakte destijds uit beeld bij het nationale team van Denemarken en miste daarom het EK van 2016.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2018/05/08/raiola-eist-enorm-salaris-en-doorverkooppercentage-van-40-procent/

Gegevens

Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Zaakwaarnemers: Mino Raiola
Bestuursleden: Jeroen Slop