Ajax O19 boekt opnieuw grote zege

Ajax O19 heeft opnieuw een grote zege geboekt. Dit keer was het team van trainer John Heitinga met duidelijke cijfers te sterk voor Vitesse O19: 2-6.

Vitesse O19 bleek eerder dit seizoen nog een hele moeilijk bespeelbare tegenstander voor de Amsterdammers. Uit werd het 3-3 en op De Toekomst 1-1. Zaterdag was het voor rust ook spannend. Na een vroege goal van Brian Brobbey kwam Vitesse halverwege de eerste helft op gelijke hoogte. Op slag van rust kopte Brobbey zijn ploeg opnieuw op voorsprong. Direct na rust kwam Vitesse voor de tweede keer op gelijke hoogte. Via Jurgen Ekkelenkamp, Serginho Dest en twee doelpunten van Danilo Pereira werd de score verder uitgebreid naar een 2-6-zege.

Na de eerdere 7-2 (tegen ADO Den Haag O19) en de 7-0 (tegen NEC/FC Oss O19) boekten de Ajacieden dus wederom een grote zege. Volgende week komt koploper PSV O19 op bezoek.

Wedstrijdverloop Vitesse O19 – Ajax O19:‘2. 0-1 Brobbey’20. 1-1 Vitesse O19’45. 1-2 Brobbey’48. 2-2 Vitesse O19’51. 2-3 Ekkelenkamp’56. 2-4 Dest‘77. 2-5 Pereira‘85. 2-6 Pereira