Jong komt met schrik vrij en verslaat Emmen

Jong Ajax heeft vrijdagavond drie belangrijke punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen FC Emmen. De jongelingen kwamen overtuigend op een ruimte voorsprong, maar moesten alles op alles zetten om die niet weer weg te geven.

FT | Jong Ajax - FC Emmen (3-2)De wedstrijd begon op zijn zachtst gezegd voortvarend voor de ploeg van Michael Reiziger. Al binnen een minuut stichtten de Amsterdammers het eerste gevaar en was het dan ook meteen raak. Het was goalgetter Kaj Sierhuis die de bal al in het netje legde. Hierna werd het een harde wedstrijd, waarin Ajax met enkele goede aanvallen de betere bleef. Na 19 minuten leidde dat dan ook alweer tot de volgende treffer. Een goed spelende Dennis Johnsen leverde uitstekend voorbereidend werk, gaf af op Ché Nunnely en hij werkte keurig af.