Ajax O17 bekert door na zege op Feyenoord

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax O17 heeft dinsdag de halve finale van de KNVB beker bereikt, door de leeftijdsgenoten van Feyenoord te verslaan. Op Sportpark de Toekomst werd het 3-1 in het voordeel van de Amsterdammers. 

Ajax begon wat tam aan de wedstrijd tegen de Rotterdammers, die vooral vanuit de counter wat probeerden te creëren. Sontje Hansen en Dillon Hoogewerf waren in de openingsfase gevaarlijk met een combinatie, waarna de bal uiteindelijk van de lijn werd gehaald. Ook Kenneth Taylor kwam dicht bij de openingsgoal, maar zijn inzet werd gekraakt. 

Na de kansen van Ajax was het Feyenoord dat uiteindelijk op voorsprong kwam. De Rotterdammers leken via een buitenspelsituatie te scoren, maar de scheidsrechters telden de goal: 0-1. Daarna bleef Ajax het doel opzoeken en was opnieuw Hansen dichtbij een treffer. De Ajacied probeerde het met een balletje achter het standbeen, maar zijn inzet belandde tegen het zijnet. Voor rust kwam Ajax op gelijke hoogte, toen Taylor in een één op één situatie met de Feyenoord-keeper belandde. De middenvelder bleef ijskoud en rondde prima af: 1-1. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/111970/ajax-o17-bekert-door-na-zege-op-feyenoord