[Update] Wöber weer hersteld van de griep

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het is nog maar de vraag of Ajax aankomende zondag in het thuisduel met Heracles Almelo kan beschikken over verdediger Maximilian Wöber. De Oostenrijkse mandekker is ziek en miste zodoende de training van donderdagochtend, zo meldt Algemeen Dagblad-journalist Daniël Dwarswaard.

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft wel goede hoop dat Wöber zondag beschikbaar is, maar weet ook dat het nog even afwachten is. 'Max Wöber is ziek, heeft keelklachten en koorts. Hopelijk is hij er zondag bij', vertelt de trainer. In de achterhoede moet Ten Hag het sowieso doen zonder Joël Veltman. De aanvoerder van Ajax zit een schorsing uit. Frenkie de Jong is er eveneens niet bij. De middenvelder, die ook als verdediger uit de voeten kan, is nog niet helemaal hersteld van zijn enkelblessure. Bovendien staat ook Nick Viergever nog altijd aan de kant met een blessure.

Wöber is niet de enige afwezige. Daley Sinkgraven, Benjamin van Leer, Vaclav Cerny en Noussair Mazroui staan ook nog aan de kant met blessures.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/111829/update-wober-weer-hersteld-van-de-griep