LIVE 14.30 uur | Ajax O19 - NEC O19 (6-0)

Dit is het livetopic voor de jeugdwedstrijden van Ajax van zaterdag 7 april. Om 12.00 uur speelt Ajax O16 in eigen huis tegen ADO Den Haag O16, terwijl Ajax O19 het zaterdagmiddag opneemt tegen NEC/FC Oss O19. Ajax O17 speelt op bezoek bij Sparta Rotterdam O17, terwijl Ajax O15 thuis speelt tegen ADO Den Haag O15. Volg het hier en praat mee!

FT | Ajax O16 - ADO Den Haag O16 (8-1)Ajax O16 heeft in eigen huis vrijwel niets heel gelaten van de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag. De jonge Amsterdamse talenten waren vooral voor rust op dreef en wonnen met liefst 8-1 van de club uit Den Haag.

Al binnen het kwartier stond Ajax op een 3-0 voorsprong. Dillon Hoogewerf dribbelde langs drie man, klopte vervolgens de keeper en scoorde de openingstreffer. Enkele minuten later was de aanvaller opnieuw trefzeker. Na een perfecte actie en voorzet van Joshua Pynadath kopte Hoogewerf de 2-0 binnen. Hoogewerf liet vervolgens zien niet alleen te kunnen scoren, maar ook te kunnen assisteren. Een voorzet werd door Denilho Cleonise in het doel geschoten.