“Het is gewoon niet beter onder dan Keizer, laten we eerlijk zijn”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajx wist zondag in eigen huis niet te winnen van ADO Den Haag (0-0). Omdat PSV even later wel wist te winnen van Feyenoord, zagen de Amsterdammers de achterstand op de koploper weer oplopen tot zeven punten. Toch was Erik ten Hag na de wedstrijd redelijk tevreden met het spel van zijn ploeg, tot grote verbazing van Sjoerd Mossou.

Het was niet heel, heel slecht, maar in ieder geval niet goed genoeg”, zegt de Algemeen Dagblad-verslaggever bij Studio Voetbal. “Ten Hag kijkt dan echt door een trainersbril. Die ziet momenten van drukzetten en positiespel die hij op de training heeft geoefend. Als hij dat dan terugziet, is hij vrij tevreden. Maar het is gewoon niet beter dan onder Keizer, laten we eerlijk zijn.”

Ook de andere tafelgast, Pierre van Hooijdonk, vond de keuze van Ten Hag om Siem de Jong in de punt van de aanval op stellen als vervanger van de geblesseerd Klaas-Jan Huntelaar, ongelukkig: “Het is wel iets anders als je daar Dolberg of Huntelaar hebt staan. Ik heb bij hem het gevoel dat hij nooit meer zo fit is geworden als hij was toen hij naar Newcastle United vertrok.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/is-gewoon-beter-dan-keizer-laten-we-eerlijk/