Mühren: ‘Het zou me niet verbazen als Ajax de landstitel grijpt’

Bron: ajaxfanzone.nl

Arnold Mühren zou niet gek opkijken als Ajax aan het einde van de rit kampioen van Nederland is, zo laat hij weten in een interview met Elf Voetbal. De oud-Ajacied volgt wekelijks de wedstrijden in de Eredivisie en is van mening dat het nog steeds een wonder is dat PSV koploper is.

‘Als ik hun wedstrijden bekijk dan is het inderdaad niet best. Scoren in de slotminuten is absoluut een kwaliteit, maar het is kenmerkend dat trainer Phillip Cocu niet na elke wedstrijd tevreden is. Tegen PEC Zwolle kwam het elftal pas los na de rode kaart van doelman Mickey van der Hart maar dat geluk zal een keer ophouden. Met name in uitwedstrijden oogt de achterhoede niet sterk en dat gaat ze een keer opbreken. Dan denk ik ‘hoe is het in godsnaam mogelijk dat ze deze winnen. Op 15 april heb je PSV – Ajax en ik hoop uiteraard nog altijd op Ajax, want het zou mij niet verbazen als ze straks alsnog kampioen worden’, aldus Mühren die tussen 1971 en 1974 en tussen 1985 en 1989 speler was van Ajax.

Bron: Elf Voetbal

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2018/02/08/muhren-het-zou-me-niet-verbazen-als-ajax-de-landstitel-grijpt/

Gegevens