Denswil: ‘Op latere leeftijd terugkeren bij Ajax zou mooi zijn’

Bron: ajaxfanzone.nl

Stefano Denswil is momenteel een vaste kracht bij Club Brugge maar de verdediger denkt met regelmaat terug aan zijn periode bij Ajax waar hij elf jaar in de jeugdopleiding speelde en drie jaar deel uitmaakte van de eerste selectie. Een terugkeer naar Ajax speelt vaak in zijn achterhoofd mee, zo laat hij weten tegenover Fox Sports.

‘Natuurlijk speelt dat een rol want ik heb er een groot deel van mijn leven gespeeld en zij hebben mij gemaakt tot wat ik nu ben. Een terugkeer zal mooi zijn maar dan hebben we nog een lange weg te gaan. Vorig jaar was er interesse van Brighton & Hove Albion maar die transfer ging helaas niet door want het is een droom van mij om een keer in Engeland te spelen. Iedereen heeft wel een droomclub, die van mij is Chelsea. Het zou mooi zijn om daar te kunnen spelen, maar de hele competitie daar is mooi. Voorlopig wil ik gewoon stappen maken want  iedereen heeft ambities en ik ook. Maar uiteindelijk zal het mooi zijn om net als andere oud-spelers van Ajax op latere leeftijd terug te komen naar Amsterdam’.

Bron: Fox Sports

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2018/01/09/denswil-op-latere-leeftijd-terugkeren-bij-ajax-zou-mooi-zijn/